BARA yoga in Zutphen


Alle yoga is Hatha yoga en iedere docent brengt zijn of haar eigen ervaring en invalshoek mee. Mijn interesse ligt bij het voelen, de tastzin, en de verbinding met jezelf. Het is deze zoektocht die mijn lessen kenmerkt.


Yogales in Zutphen

Ik geef twee soorten yoga: de gewone yoga en de fysiek zwaardere Asana-les. Kort gezegd is het verschil dat je bij de gewone les de yogahoudingen gebruikt om in je lichaam, en bij de Asana-les je lichaam om in de houdingen te komen.

Ik geef 10 lessen in de week. Zie hier het lesrooster.
In de maand augustus geef ik geen les. Helga van den Berg neemt deze maand een deel van mijn lessen over. Zij geeft Flow en Relax lessen op:
maandag 10.45-12.00 en 19.15-20.30 uur
woensdag 09.15-10.30 en 20.45-22.00 uur
vrijdag 10.45-12.00 uur.  
Mail voor informatie en aanmelding naar Helga.
NB. De lessen op woensdag 19 en 26 juli en op 9 en 16 augustus zullen op dinsdag 18 en 25 juli, en 8 en 15 augustus zijn i.v.m. de zomerfeesten in de stad.


De yogaruimte bevindt zich op de begane grond van een historisch pand aan de Nieuwstad 53 in Zutphen (naast De Boekerij en tegenover café De Spaan). Deze lokatie is ruim, licht en sfeervol en wordt aangenaam verwarmd middels vloerverwarming. Zomers is de ruimte aangenaam koel. Alles is er aanwezig: yogamatten, krukken, dekens, meditatiekussens en blokken. Je hoeft dus niets mee te nemen.


Een les duurt 75 minuten en bestaat uit een beginmeditatie, een warming-up, oefeningen en asana's, en sluit af met een eindontspanning. Beweging, ademhaling en ontspanning komen samen in toegankelijke en effectieve lessen, waarin je gewrichten losmaakt, houdingsspieren versterkt en spanningen afvoert. In een les draait het niet om prestatie, maar om jóuw persoonlijke ervaring van in- en ontspanning en jóuw beleving van innerlijke rust en kracht.


Wat brengt yoga bij BARA je?
- Meer kalmte, energie en vitaliteit, focus en zelfvertrouwen;
- een gezonde balans tussen in- en ontspanning, tussen je eigen kracht en de invloed van de vaak turbulente omgeving;
- verbetering van je conditie en fysieke prestaties;
- rust in je hoofd, ontspanning in je lijf, meer contact met je gevoel;
- door het toenemen van je lichaamsbewustzijn leer je zelf met spanningsproblemen omgaan.


Tarief yogalessen (t/m augustus 2017)
Het lesgeld bedraagt € 40,- per maand.
Tarief voor 2 lessen per week: € 60,- per maand.
Proefles € 10,-, losse les € 12,- en een 10-lessenkaart die onbeperkt geldig is: € 120,-.
Er zijn verschillende manieren van betalen: via automatische incasso, overboeking of contant. Op het inschrijfformulier, dat je na de proefles ontvangt, kun je aangeven naar welke mogelijkheid je voorkeur uitgaat. Het rekeningnummer is: NL26 TRIO 0197 6145 66 t.n.v. BARA te Zutphen.


Informatie
Heb je vragen of wil je je aanmelden voor een proefles, neem per mail of telefonisch contact met mij op. Ik beantwoord je vragen graag. Wanneer je belangstelling hebt voor een groep die vol is kan ik je op de wachtlijst zetten en informeer ik je wanneer er een plek vrijkomt.


Algemene voorwaarden en huishoudelijk reglement